E-mærke
Kategorier
Nyhedsbrev
Facebook
Kundeservice

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 96 99 11 10

Eller sende os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er ingen varer
Gulvvarme

 Gulvvarme

Her findes den komplette trådløse gulvvarmestyring, rumtermostater m.m. fra Danfoss. MIilton/Megatherm har komplette gulvvarmepakker og minipumpe shunt med trådløs styring. Uponor med gulvvarmeplader, trådløs varmestyring, termostat og telestater. Wavin har diverse styringer, Tigris shunt, gulvvarmestyringer og meget mere.

Underkategorier
 • Milton-Megatherm
  Her findes gulvvarmepakker med 2 - 12 kredse, indeholder f.eks. fordelerrør, trådløs styring og isoleringskappe. Fra Milton/Megatherm.  
 • Danfoss
  Danfoss trådløs gulvvarme kombinerer tidløst og elegant design med brugervenlighed, og giver mulighed for individuel styring af rum- og gulvtemperatur.  
 • Uponor
  Slut med selv at sammensætte gulvvarme. Uponor har gjort det nemt med sine komplette sæt/pakker. Hvis det ønskes kan man stadig selv sammensætte den ønskede gulvvarme styring med de mange dele som findes fra Uponor.      
 • Wavin
  Tigris telestater, styreenhed, shunt, komplette gulvarme styringer, alt i top kvalitet fra Wavin.