E-mærke
Kategorier
Nyhedsbrev
Facebook
Kundeservice

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 96 99 11 10

Eller sende os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er ingen varer
Tagrender

Tagrender, nedløb samt tilbehør


Massivt titanzink -

Kvalitet, tradition og godt håndværk

Tagrender der løfter husets arkitektur. Tagrender i 99,995 % ren zink, der patinerer smukt og holder i mange år.

At montere zinktagrender er et håndværk. De opsættes og loddes sammen i 100 % vandtætte samlinger. Resultatet er et afvandingssystem i høj kvalitet der holder i mange år.


Underkategorier
 • VM Zinc Arkitekt tagrender
    VM Zinc Arkitekt  VM Zinc regnvandssystemer er en smagfuld og elegant løsning, når det drejer sig om montering af tagrender og nedløbsrør. Arkitektrenderne (kvartrund) bidrager med et individuelt, spændende og rustikt udtryk der sikrer funktionel topkvalitet i et fuldstændig vedligeholdelsesfrit naturmateriale.
 • VM Zinc nedløb
  Zink nedløb til limning/lodning
 • VM Zinc tilbehør
  VM Zinc tilbehør Her finder du alt til din VM Zinc tagrende, blandt andet  Vulstringe, skydestykker, brøndkraver, rørmuffe mm.
 • VM Zinc halvrund tagrender
    VM Zinc halvrund  VM Zinc regnvandssystemer er en smagfuld og elegant løsning, når det drejer sig om montering af tagrender og nedløbsrør. Tagrender der løfter husets arkitektur. Tagrender i 99,995 % ren zink, der patinerer smukt og holder i mange år.