Komplet og tidsbesparende rengøring og beskyttelse af dit badeværelse

Invisible Shield Kit - Rengøring & beskyttelse til badeværelset

Invisible shield

18 Varer

Kr 249,00

CLEAN-X rengøring og overfladebeskyttelse til dit badeværelse. Rengøringen bliver nemmere og mindre tidskrævende efter brug af overfladebeskyttelse, da der bliver dannet en vand-, smuds- og stænkafvisende belægning.

Sættet indeholder kalkfjerner, overfladebeskyttelse, glasrens, skuresvamp og poleringsklud.

Se mere information nederst på produktsiden.

Her får du et produkt, der kan spare dig for en masse tid på rengøring i dit badeværelse. Produkterne virker i op til 6 måneder ved daglig "belastning" fra vand og snavs.

Udover skuresvamp og poleringsklud indeholder dette CLEAN-X "Invisible Shield" sæt: 

Lime Scale Remover, 300 ml (kalkfjerner):

Brug dette produkt til at rengøre overflader, ved at spray på og lad det virke i 1-2 minutter, tør derefter overfladen over. Hvis der er meget snavset, brug den medfølgende svamp. Fjern overskydende Lime Scale Remover ved at skylle med vand eller tørre med en våd klud. Tør efter med en blød klud eller papir.

Protective Coating, 100 ml (overfladebeskyttelse):

Belægningen med Protective Coating får overfladen til at afvise pletter fra vand, smuds, olie og mineraler - og kan påføres igen og igen. Skjoldet forsegler de mikroskopiske porer i glas, porcelæn og keramik og danner en usynlig vand-,smuds - og stænkafvisende belægning, så vand, sæbe, kalk og mineraler ikke danner skjolder, så rengøringen bliver nemmere.

Holder vinduer, brusekabiner, vaske, badekar, spejle, fliser og bordplader skinnende rene og som nye. Belægningen er utrolig holdbar og forringes ikke, selvom der vaskes af med sæbe, opløsnings- og rengøringsmidler. Den gør brugen af slibende rengøringsmidler, der kan beskadige overfladen, helt overflødig.

Vask og tør blot overfladerne grundigt inden behandlingen for at fjerne eventuelle sæbeskjolder, film efter hårdt vand, pletter og mineralaflejringer. Gentag behandlingen når der er behov for det, så overfladen forbliver afvisende.

Glass & Surface Cleaner, 300 ml (glasrens):

Brug Glass & Surface Cleaner til at rengøre og beskytte overflader i køkkenet, badeværelset ja næsten i hele hjemmet. Spray direkte på overfladen og tør af indtil snavset er væk og overfladen er tør. Tør efter med den tørre side af kluden, så der vil være en blank overflade tilbage.

.