E-mærke
Kategorier
Nyhedsbrev
Facebook
Kundeservice

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 96 99 11 10

Eller sende os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er ingen varer

 Designer badeværelse

Underkategorier
 • Arne Jacobsen
  VVS artikler fra Arne Jacobsen Arne Jacobsen har designet det meste af Volas flotte og tidsløse armaturer og termostater til indbýgning. Her findes også tilbehør til badeværelset.
 • Philippe Starck
  VVS artikler fra Philippe StarckPhilippe Starck har designet både Duravit's flotte badekar, vaske og toiletter i både Starck 1 - 2 og 3 serien. På armatur serien er det Hansgrohe der forhandler Starck produkterne. Det er armatur til badvask, hane til køkken, termostat og bruser til bad, samt armatur til badekar. Både i Starck Classic og Organic er der også til indbygning. I Axor serien findes også tilbehør fra Starck.  
 • Alessi/Stefano Giovannoni
  VVS artikler fra Alessi/Stefano Giovannoni
 • Phoenix Design
  VVS artikler fra Phoenix Design Phoenix Design står bag Hansgrohe Axor serien Uno2. Findes som håndvask armatur til både vask og væg montering. Køkkenhane og komplet indbygning til brus.    
 • Jean-Marie Massaud
  VVS artilker fra Jean-Marie Massaud Jean-Marie Massaud 1 grebs håndvask armatur til montering i vask/bordplade, eller 3 grebs til montering i væg. Findes i Axor serien fra Hansgrohe.    
 • Antonio Citterio
  VVS artilker fra Antonio Citterio Antonio Citterio har designet et super flot og stilrent køkken armatur, som findes i Axor Hansgrohe serierne.    
 • Sieger Design
  VVS artikler fra Sieger Design Duravit D-Code badekar er designet af Sieger Design som også har designet armatur, vandhaner, bruser, og tilbehør for Dornbracht. Vælg mellem stor hoved bruser, vandfald eller som flot design bruser.  
 • Matteo Thun
  VVS artilker fra Matteo Thun Dornbracht har Gentle serien som er designet af Matteo Thun. Flot og klassisk til både vask og brus, som badhylde, toiletbørste og andet tilbehør.  
 • Knud Holscher
  VVS artikler fra Knud Holscher Ifø's Sign toiletter, hængeskåle og toiletsæder er designet af Knud Holsher. Knud Holsher har også designet deres mange varianter af Solid bruse løsninger. Funktionelle og enkle løsninger for Ifø