Om os

vvsplaneten.dk er en webshop med alle de kendte mærker til badeværelset, udvalget er bredt, sortimentet er stort, priserne er fornuftige, og alt vores personale er faguddannet. Kontakt gerne vores Kundeservice på: +45 4257 1110

Vi arbejder konstant på at have de bedste og billigste VVS priser på alle mærkevare i hele Danmark.

For at efterkomme de bedste priser til dig som kunde, har vi forskellige grossister som samarbejdspartnere. Det betyder, foruden en god pris, at du kan risikere at modtage dine produkter af flere omgange dog oftest samme dag, medmindre det er en bestillingsvare eller en af produkterne går i restordre.

Skulle vi, mod forventning, have en urimelig høj pris iht. vores kollegaer. Så skriv til os via Mail eller benyt vores "Indhent Tilbud" Formular. 

Vi vil gerne være behjælpelig med at finde lige dét produkt du står og mangler, benyt vores Skaffevarer service. Det kan være forbundet med et skaffegebyr, men det vil fremgå på det fremsendte tilbud.

Vi har desuden Midtjyllands flotteste udstilling på 250 kwm. Kom og se de fleste produkter "LIVE"

Vi sender til hele danmark, dog kan der pålægges et gebyr ved ikke brofaste øer. Har du specielle ønsker vedr. levering står vi klar til at hjælpe.