Årets julegaveidé: Kvindeforum 2018

Kvindeforum d. 25. januar 2018 kl. 18.00

- I medgang og modgang.

Thomas Evers Poulsen, Dennis Knudsen, Uffe Holm, Charlotte Bøving og Gitte Hornshøj.

I samarbejde med Tinghallen kan vi som sponsorer tilbyde billetter lidt billigere hvis i bestiller hos os.

Få det til KUN 200 kr. inkl. moms og gebyrer, hvis du bestiller inden d. 20. december på dette link http://bit.ly/2AybFjH  

                                                                    

Du bliver underholdt med personlige beretninger, stjernedrys og glimmer. 

Kvindeforum 2018 får du både alvor og sjov.

På scenen skal vi opleve Charlotte Bøving, som udover at være aftenens konferencier, tager os med bag kameraet og fortæller om mødet med børn og deres familier i ”Lægen Flytter ind”.

Gitte Hornshøj er utvivlsomt en af de mest markante kvinder på den danske foredragsscene. Hun er hudløs ærlig og autentisk.

Thomas Evers Poulsen - Jeg har valg at være positiv. Thomas fortæller om at tage et aktiv valg om at være positiv. Om ikke at være bange for at sætte sig nye mål.

Uffe Holm er en af de fremtrædende komikere i Danmark. Der er altid garanti for kvalitet og masser af grin når Uffe optræder. Uffe er ikke nærig med at udlevere sig selv - og sine nære.

Dennis Knudsen, stjernestylist -  styler  1-2  heldige deltagere blandt publikum og viser, hvordan man lægger en pæn og præsentabel make-up. Undervejs fortæller Dennis også om glamourens skyggesider og livet med op- og nedture. Som har gjort ham til den mand, han er i dag. 

Arrangør: Danske Bank, VVSplaneten og jydskvvs.dk m.fl.

Begrænset antal billetter - først til mølle.