E-mærke
Katalog
Producenter v
Kategorier
Nyhedsbrev
Facebook
Kundeservice

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 96 99 11 10

Eller sende os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 56 varer.
Gulvafløb

Gulvafløb til badeværelset

Flotte og stilrene gulvafløb fra Unidrain og Purus. Lige afløb eller hjørne. Flotte design riste som passer ind i ethvert badeværelse, bryggers eller hvor der er behov for gulvafløb.

Underkategorier
  • Unidrain
    Køb det komplette Unidrain afløb, eller sammensæt selv det fleksible system efter behov. Udløbshuse findes i et utal af varianter, så der er mulighed for af opfylde ønsket om afløb. ClassicLine er den enkle serie i stilrent, børstet rustfrit stål, og fem forskellige rist design. HighLine erstatter den traditionelle rist af tre alternative løsninger i form af Panel, Cassette og Custom. Panel er en løsning i rustfri stål, Corian eller frostet glas. Cassette og Custom giver mulighed for, en gulvflise kan tilskæres og monteres i gulvafløbet. Både ClassicLine og HighLine kan fås som hjørnemodel.  
  • Purus
    Purus afløbs system er et design der ses, funktioner du kan stole på, frihed i indretningen og største vandtæthed ved montering. Purus Corner ø50 vandret, line 800 og 900 er komplette sæt, der passer til alle klinker på 8, 10 og 12 mm. De færdige løsninger fås med den flotte rist Twist, ønskes anden rist kan den tilkøbes. Til vinyl gulve findes Purus Line Vinyl, spørg kundeservice.  

Varer sidevis

Varer sidevis