E-mærke
Kategorier
Nyhedsbrev
Facebook
Kundeservice

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 96 99 11 10

Eller sende os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 145 varer.
Bruser

Alt til brus

Her findes et bredt udvalg af alle de kendte mærker i brusetermostater som Damixa, Hansgrohe, Cassøe, Nikles, Grohe, Oras. Quardro, Ideal Standard og Børma. Vælg mellem armatur med brusesæt, fast hovedbruser, indbygning eller sammensæt selv. Her findes også løse håndbruser, bruseslanger, hovedbruser, brusearme og alt andet til brus.

Underkategorier
 • Tilbehør til brus
  Tilbehør til brus incl. monteringstilbehør Her findes p-plads til håndbruser, brusearme, slangeudtag, indbygningsdele, rosetter og meget andet
 • Hovedbruser
  Brusehoveder Hovedbruser runde, firkantede, med eller uden lys. I mange størrelse og former. Til montering på brusearm  eller til indbygning. 
 • Brusebatteri
  Brusebatterier Brusearmatur med termostat eller som mixer. I mange forskillige design, og fra forskellige designere som eks. Arne Jacobsen, Philippe Starck, Citterio. Alle fra de kendte leverandører som, K.Neerkov, Nikles, Børma/Idealstandard, Damixa, Eico, Grohe, Hansgrohe, Cassøe, Vola eller Oras. 
 • Brusebatteri m/fast hovedbruser
  Komplet brusesystem med hoved og håndbruser Brusebatteri med fast hovedbruser og løs håndbruser. Flot løsning til de som ikke vil/kan lave indbygning, men gerne vil have en større hovedburser.
 • Indbygning i væg
  Brus til indbygning i væg Kombiner selv hoved, håndbruser, armatur indbygningsdele m.m., eller køb det komplette indbygningsarmatur,  hvor alt er med. Findes i flere overflader bla. krom, messing, rustfri og mange flotte farver.
 • Brusesæt
  Brusesæt I flere spændende design. Stænger og brusehoveder i forskellige størrelse. Flere overfalder eks. krom, sort og flere forskellige.
 • Brusearmatur incl. brusesæt
  Brusesæt og brusearmatur Komplette sæt, brusetermostat og brusesæt. Nemt og hurtigt. Findes i flere forskllige designs.
 • Håndbruser
  Løs håndbuser Håndbruser i forkellige størrelser, farver og former. 
 • Bruseslanger
  Bruseslanger Bruseslanger i flere længder og overflader. Nogle med koniske omløbere og kuglelejer, som gør den altid er glat. 
 • Bruseforhæng og accessories til brus
  Bruseforhæng og accessories til brus Her findes brusestænger til forhæng, og tilbehør til glasdør/væg, som badskraber og rengøring.

Varer sidevis

Varer sidevis