E-mærke
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Facebook
Kundeservice

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 96 99 11 10

Eller sende os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 57 varer.
Brusedøre og -vægge

Brusedøre & brusevægge

Bruseløsninger fra bl.a. Ifø, Cassøe, INR, Alterna og Dansani.
Flotte og funktionelle glasløsninger til badet, som runde eller firkantede hjørneløsning, enkelt dør, til lige væg eller en af de andre flotte løsninger. Her findes også i spec. mål, så den passer perfekt i jeres badeværelse.

Underkategorier
 • Brusehjørne rundt
  Runde brusehjørne flotte og funktionelle Nogle med 1 eller 2 skydedøre, andre som kan lukkes ind når de ikke bruges. Dette giver meget plads i badeværelset. Skydedørsløsningerne holder vandet inde i bruset, da de lukker helt til gulv. Alle i super kvalitet og flot design.
 • Bruseforhæng og tilbehør
  Bruseforhæng og tilbehør til bruser Her findes brusestænger til forhæng, og tilbehør til glasdør/væg.  
 • Brusehjørne kantet
  Kantede brusehjørner flotte og funktionelle Nogle med 1 eller 2 skydedøre andre som kan lukkes ind når de ikke bruges. Dette giver meget plads i badeværelset når den ikke bruges. Skydedørsløsningerne holder vandet inde i bruset, da de lukker helt til gulv.  Alle i super kvalitet og flot design.
 • Svingdør
  Nichedør som kan lukkes ind eller ud Her findes døre med profiler eller hængsler. I faste mål, men også i special mål så der er altid en som passer. De kan leveres i forskellige glastyper som klar glas, isglas og flere. Alle i en super god kvalitet som holder i mange år.
 • Fast væg
  Fast brusevæg Fast væg til afkærmning af brus. Kan leveres i forskellige størrelser. Kan montere i hjørne med en dør, så den danner en hjørneløsning. Stå alene eller placeres på lige væg, så der er 2 åbninger til brus. Findes i special mål, så alle kan få opfyldt deres ønske.  
 • Badekars væg
  Afskærmning til badekar Brug denne løsning til badekar, flot enkel løsning, til at holder brusevandet inde i karet.
 • Dobbeltdør
  Dobbelt dør til nicheåbning Denne løsning er til større niche åbninger, eller hvor der er ikke er plads til at åbne en stor svingdør. Kan åbne både ind og ud.
 • Til lige væg
  Bruseløsning til lige væg Bruseløsning som er super til lige væg, den kan lukkes ind mod væg, så den ikke fylder ud i rummet.
 • Skydedør
  Skydedøre til niche Skyde døre som, kan holde vandet inde nichen. Spare plade da dørene ikke åbener ud i rummet.
 • Bundkar
  Bundkar til brus Bundkar til brus som gør der er lukket til gulv.

Varer sidevis

Varer sidevis