E-mærke
Katalog
Kategorier
Nyhedsbrev
Facebook
Kundeservice

Du kan kontakte os på:

Telefon: +45 96 99 11 10

Eller sende os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 59 varer.
Badekar og spa

Badekar og spabade

Her finder du badekar i akryl, emalje og komposit fra Duravit, Danline og Ifø. Badekar som fritstående, romantiske i farvet med fødder, med paneler eller til indmuring.
Danlines flotte serier findes også som komplette spabade, eller sammensæt selv præcis det spakar, der passer til dine og familiens behov.

Underkategorier
 • Firkantet badekar
  Firkantede badekar Rektangulærer badekar i alle størrelser, til indmuring eller med paneler. I emalje, acrylic eller sanitetsakryl.
 • Fritstående badekar
  Fritstående badekar Badekar på fødder, perfekt til det romantiske badeværelse, eller badekar i komposit til det stilrene badeværelse.
 • Hjørne badekar
  Hjørne badekar Badekar til hjørne i flotte bløde former eller det mere kantede, perfekt til 2 personer
 • Ovale badekar
  Ovale og andre badekar Kantede, ovale og flere spændende modeller badekar. Helt sikkert et som passer til jeres badeværelse.
 • Spabade
  Spabade Spabade til indmuring eller med paneler. Til en eller 2 personer.De fleste med indbyggget superclean system, som tømmer slanger og dyser efter brug.
 • Tilbehør til kar
  Tilbehør til kar Tilbehør som bensæt, armatur, terapilys, varmelegme og rengørings produkter.
 • Badekar i massiv Acovi®-komposit
  ACOVI KOMPOSIT Acovi kompositAcovi komposit består af naturlige mineraler og akryl. Kompositten er støbt eller limet til den endelige form. Dette giver et materiale med en enestående holdbarhed. Det særlige ved Acovi®-komposit er, at det er massivt og ikke indeholder sten og derfor kan tåle rengøringsmidler som bl.a. kalkfjerner i modsætning til komposit indeholdende sten.En af de særlige fordele ved massiv Acovi®-komposit er, at det er nemt at reparere selv hvis man skulle være så uheldig at slå en flig af, hvilket kan være vanskeligere ved komposit-produkter der kun er overfladebehandlede. Komposit har været et foretrukket materiale i køkkener i mange år. Den komplet porefrie overflade egner sig derfor perfekt til badeværelsesprodukter som badekar, håndvaske og bordplader i badeværelset.

Varer sidevis

Varer sidevis