Holdbare badekar i massiv Acovi komposit - vvsplaneten.dk

Holdbare badekar i massiv Acovi komposit

Acovi komposit består af naturlige mineraler og akryl. Kompositten er støbt eller limet til den endelige form. Dette giver et materiale med en enestående holdbarhed. Det særlige ved Acovi®-komposit er, at det er massivt og ikke indeholder sten og derfor kan tåle rengøringsmidler som bl.a. kalkfjerner i m...

Holdbare badekar i massiv Acovi komposit

Acovi komposit består af naturlige mineraler og akryl. Kompositten er støbt eller limet til den endelige form. Dette giver et materiale med en enestående holdbarhed. Det særlige ved Acovi®-komposit er, at det er massivt og ikke indeholder sten og derfor kan tåle rengøringsmidler som bl.a. kalkfjerner i modsætning til komposit indeholdende sten.

En anden fordel ved massiv Acovi®-komposit er, at det er nemt at reparere selv hvis man skulle være så uheldig at slå en flig af, hvilket kan være vanskeligere ved komposit-produkter der kun er overfladebehandlede.

Komposit har været et foretrukket materiale i køkkener i mange år. Den komplet porefrie overflade egner sig derfor perfekt til badeværelses produkter som badekarhåndvaske og bordplader i badeværelset.

Mere

Badekar i massiv Acovi-komposit 

2 varer
Viser 1 - 2 af 2