Klima/Ventilation til hjemmet - vvsplaneten.dk

Køb ventilation til boligen online her på VVSplaneten

Et behageligt indeklima giver en behagelig atmosfære. Se vores forskellige klima- og ventilations løsninger her.

Ventilation 

Underkategorier

Danfoss AIR units

Danfoss Air units er en ny serie af højeffektive ventilationsanlæg med varmegenvinding. Danfoss Air unit er special designet for at sikre det mindst mulige interne tryktab. Kun de bedste og mest effektive EC-blæsere anvendes til Danfoss Air units. Oplægget har været at lave deres units en anelse større end normalt, som samtidig med anvendelsen af de bedste komponenter, har resulteret i en unit der er blandt de absolut mest støjsvage og mest energieffektive units på markedet. 

Som standard tilbydes alle deres Air Units behovsstyret ventilation, baseret på en integreret fugtighedsføler. Der kan vælges mellem at styre Air Unit enten via Danfoss Air Dial eller Danfoss Link CC. Begge styringer kommunikerer trådløst med Air Unit. Med Danfoss Link CC kan dit ventilationsanlæg blive en integreret del af et Danfoss One system. Vær dog opmærksom at der er færre muligheder for tilmelding af ventilationstilbehør ved valg af Danfoss Link CC som styring. Se under de enkelte produkter for at oplysninger om hvorvidt tilbehøret kan tilmeldes et Danfoss One system. 

Danfoss Air units er energieffektivitetsklasse A.

Dantherm Boligventilation.

Dantherms ventilations- og affugtningsanlæg bygger på mere end 35 års erfaring og målbevidst satsning på energieffektivitet, holdbare komponenter, pålidelighed og lave levetidsomkostninger.

Vores brede vifte af produkter omfatter modulopbyggede og kompakte plug-and-play-anlæg, udstyret med avanceret varmegenvindingsteknologi. Et Dantherm ventilationsanlæg giver derfor perfekt ventilation til private hjem.

Dantherm boligventilation er energieffektivitetsklasse A samt A+.

Air2Trust om deres Boligventilation:

UNIK AGGREGAT & BOLIGFLEX+ - ingen kan tilbyde samme løsning som os!

Patenteret Constant Flow Technology - hvad betyder vores patenterede løsning?

Constant Flow Technology - konstant luftmængderegulering er altafgørende for, at du kan stole på virkningsgraden og luftmængden i dit ventilationsanlæg. Konstant luftmængderegulering betyder, at vores aggregat serie ikke er påvirket af eksterne ændringer som nævnt i nedenstående.

HVIS aggregatet ikke har konstant luftmængderegulering, betyder det, at ventilationsanlægget kun leverer den lovede virkningsgrad og luftmængde på det specifikke indreguleringstidspunkt.

Det betyder også, at aggregatet vil blive påvirket, så snart der sker bevægelser i bygningen, eller vinduer og døre åbnes og lukkes. Derudover SKAL filtrene i anlægget forblive 100% rene. Ændring af vind eller temperaturforhold vil også påvirke virkningsgraden og luftmængden.

Konstant luftmængderegulering betyder, at ventilatorerne i aggregatet automatisk bevarer luftmængden uagtet alle eksterne påvirkninger.

Derfor kan du stole på virkningsgraden og luftmængden i vores ventilationsanlæg.

Kvalitets og energivenlig aggregater fra Nilan.

Nilan udvikler og producerer energivenlige ventilationsløsninger af højeste kvalitet, der sikrer et godt indeklima og lavt energiforbrug under hensyntagen til miljøet.

Ventilationspakke med alt du behøver

Vi har gjort det nemt at få installeret ventilation i dit hjem. Køb en af nedenstående pakker, vælg efter størrelse, og få leveret det du skal bruge.

Pakkerne er excl. ventilations aggregat.