Køb rengørings- og plejemidler online på VVSplaneten - vvsplaneten.dk

Køb rengørings- og plejemidler online på VVSplaneten

 Find billige og effektive rengøringsmidler og plejeprodukter til både spa og badeværelset her.

En indendørs spa kan være en rigtig bakteriebombe, hvis du ikke sørger for ordentlig rensning. Badeværelset kan også være svært at få kalkfrit. Gør rengøringen nem og forebyg kalk og snavs med nan...

Køb rengørings- og plejemidler online på VVSplaneten

 Find billige og effektive rengøringsmidler og plejeprodukter til både spa og badeværelset her.

En indendørs spa kan være en rigtig bakteriebombe, hvis du ikke sørger for ordentlig rensning. Badeværelset kan også være svært at få kalkfrit. Gør rengøringen nem og forebyg kalk og snavs med nanoteknologi.

Se mere information omkring pleje & rengøring til badeværelse og køkken her.

Mere

Pleje & rengøring 

Underkategorier

Pleje og rengøring til bad, køkken og bryggers.

Her findes produkter til pleje og vedligeholdelse fra din vask og bordplade til bruseniche og bade/spa kar. Nano protection og Nano svampe.

Rengøring samt pleje til dit spa. 

En klortablet per person, både før du hopper i spaen og efter badning. Det er den mest effektive måde at holde din indendørs spa fri for bakterier.

 En indendørs spa kan være en rigtig bakteriebombe, hvis du ikke sørger for ordentlig rensning.

- Vi afgiver alle både forskellige slags bakterier, døde hudceller og andet til vandet i spaen, der gerne har en god varm temperatur. Og så udvikler bakterierne sig altså hurtigt bare på den tid, du bader.

En ting er tabletterne til den daglige brug. Men mindst lige så vigtigt er den regelmæssige rensning af de indvendige og usynlige rør. Til det skal du bruge et særligt kraftigt antibakterielt produkt - f.eks, Pipe Cleaner - du putter i vandet, når du har badet.

Vi anbefaler at bruge f.eks Pipe Cleaner hver 1-2 måneder, men selvfølgelig er det individuelt hvor meget spaen benyttes, jo mere jo oftere skal rørene renses, ellers bliver det som at bade i "kloakvand" til sidst.