Katalog

Varianter

Badeværelse

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Badeværelse

Hos vvsplanten.dk findes der lige dét du mangler, til at gøre det til dit unikke badeværelse. 

Alle de kendte mærker samt nye lækre designs finder du her, er der noget bestemt du står og mangler, og det mod forventning ikke kan findes på siden, så kontakt os blot og vi finder det til dig.

Find lækre spabade her - både til inde samt udendørs brug...

Hos vvsplanten.dk findes der lige dét du mangler, til at gøre det til dit unikke badeværelse. 

Alle de kendte mærker samt nye lækre designs finder du her, er der noget bestemt du står og mangler, og det mod forventning ikke kan findes på siden, så kontakt os blot og vi finder det til dig.

Find lækre spabade her - både til inde samt udendørs brug.

  

Læs mere

Badeværelse Der er 1724 produkt.

Underkategorier

 • Badekar & spa -...

  Her finder du badekar i akryl, emalje og komposit fra Duravit, Danline og Ifø. Badekar som fritstående, med paneler eller til indmuring. Danlines flotte serier findes også som komplette spabade. Wellmore er præsenteret både med Badekar samt inde/udendørs Spabad & boblebad.

 • Badeværelses møbler

  Badeværelsesmøbler fra de kendte leverandører Dansani, Cassøe, Royal Scandinavian/Aspen, Laufen, Alterna, Kartell og Ifø.

  Alle i flot design, mange forskellige størrelser, flere farver og vaske i forskellige design og materialer.

  Enten med låger eller skuffer. Flot tilbehør til at sætte i skufferne.

 • Badeværelses tilbehør

  Badeværelses tilbehør som papirholder, kroge, toiletbørster, sæbedispenser, håndklæder, hylder og meget andet tilbehør til badeværelset fra bl.a. Kartell, Damixa, Aquanova, Pressalit, Unidrain, Kriss, Cassøe, Keuco, Vola, Hansgrohe, Børma, Cool Line og mange flere.

  Alt det der gør badeværelset færdigt.

 • Brusedøre og -vægge...

  Bruseløsninger fra bl.a. Ifø, Cassøe, INR, Alterna og Dansani.

  Flotte og funktionelle glasløsninger til badet, som runde eller firkantede hjørneløsning, enkelt dør, til lige væg eller en af de andre flotte løsninger. Her findes også i spec. mål, så den passer perfekt i jeres badeværelse.

 • Bruser & Tilbehør

  Alt til brus

  Her findes et bredt udvalg af alle de kendte mærker i brusetermostater som Damixa, Hansgrohe, Cassøe, Nikles, Grohe, Oras. Quardro, Ideal Standard og Børma. Vælg mellem armatur med brusesæt, fast hovedbruser, indbygning eller sammensæt selv. Her findes også løse håndbruser, bruseslanger, hovedbruser, brusearme og alt andet til brus.

 • Cisterner & Trykknapper

  Indbygning/frembygnings cisterner & trykknapper

  Indbygningscisterner og trykknapper fra Geberit, Grohe, Vola og Viega. Her finder du høje, lave og hjørne cistener.
 • Gulvafløb

  Gulvafløb til badeværelset

  Flotte, stilrene og tidsløse gulvafløb. Lige afløb eller hjørne. Flotte design riste som passer ind i ethvert badeværelse, bryggers eller hvor der er behov for gulvafløb.

 • Handicapvenlige...

  Hjælpemidler til badeværelset

 • Håndklædetørrere

  Håndklædetørrer fra Kriss, Strømberg, INR, TVS og Purmo. Om du er til vand eller el, det traditionelle, eller det urtrationelle, krom, sort, hvid eller rød finder du helt sikkert en løsning her.

 • Håndvaskarmaturer

  Håndvask armatur fra de førende leverandører

  Damixa, Børma/Ideal Standard, Eico, Grohe, Hansgrohe, Oras, Cassøe, Gustavsberg, FM Mattsson, Vola, Quadro og Dornbracht. De mange forskellige vandhaner gør der altid vil være et som passer ind i det nye bad eller til udskiftning i eksisterende vask. Findes i forskellige overflader som krom, børstet krom, rustfri stål, guld med krystaller, farver og i kombination med krom og farver og mange flere.

   

 • Håndvaske

  Håndvaske fra Durvit, Ifø, Laufen, Cassøe, Eico, Alape,Catalano, Kartell og Light.

  Klassisk porcelæn i hvid, mat hvid eller sort.

  Flotte vaske i glas, eller utraditionel med lys i helstøbt farvet PolyEthylen.

 • Italiensk Design Armature

  Disse Armature er fra en anerkendt Italienske producent.

  Et førende firma der gennem mange generationer har udviklet armature med sans for det enkle design og funktionalitet.

 • Karbatterier

  Karbatterier

  Termostater eller mixer til badekar. Kantet eller runde former. Moderne eller romantisk. Krom eller børstet stål. Med eller uden fast hovedbruser. Til montering i væg, karkant eller som gulvstående.
  Til indbygning eller frembygning. Fra alle de kendte leverandører som Børma/Idealstandard, Damixa, Eico, Grohe, Hansgrohe, Cassøe, Vola eller Oras. 
 • Monterings tilbehør

  Dele til montering af vandhaner

  Diverse fittings til montering af vandhaner, vaske m.m. F.eks. ballofix, stopventiler, tilslutningsslanger, omløber, pakgarn, paksalve osv.

 • Pleje og rengøring

  Pleje og rengøring til bad, køkken og bryggers. Her findes produkter til pleje og vedligeholdelse fra din vask og bordplade til bruseniche og bade/spa kar. Nano protection og Nano svampe.
 • Spansk Design Håndvaske

  Hos vvsplaneten bestræber vi os på at finde kvalitet til vores kunder. Det er disse håndvaske et bevis på, her er kvalitet og design gået op i en højere enhed.

 • Spa Pleje/Rengøring

  Rengøring, pleje til dit spa. 

  En klortablet per person, både før du hopper i spaen og efter badning. Det er den mest effektive måde at holde din indendørs spa fri for bakterier.

   En indendørs spa kan være en rigtig bakteriebombe, hvis du ikke sørger for ordentlig rensning.

  - Vi afgiver alle både forskellige slags bakterier, døde hudceller og andet til vandet i spaen, der gerne har en god varm temperatur. Og så udvikler bakterierne sig altså hurtigt bare på den tid, du bader.

  En ting er tabletterne til den daglige brug. Men mindst lige så vigtigt er den regelmæssige rensning af de indvendige og usynlige rør. Til det skal du bruge et særligt kraftigt antibakterielt produkt - f.eks, Pipe Cleaner - du putter i vandet, når du har badet.

  Vi anbefaler at bruge f.eks Pipe Cleaner hver 1-2 måneder, men selvfølgelig er det individuelt hvor meget spaen benyttes, jo mere jo oftere skal rørene renses, ellers bliver det som at bade i "kloakvand" til sidst.

                                         

                       

 • Toiletter og tilbehør

  Toiletter i forskellige modeller fra de kendte leverandøre som Duravit, Catalano, Ifø, Geberit, Laufen, Villeroy & Boch, Kartell samt Cassøe. Her er hængeskåle og gulvstående. De flest fås med rengørings venlig brænding. Geberit AquaClean og Duravit Sensowash leveres med skyl og evt. tørring.

 • Wellness

   Forkæl dig selv med et Wellness Spa ophold derhjemme, vi har det du mangler til at give dig selvforkælelse.

per side
Viser 1 - 18 af 1724 varer
Viser 1 - 18 af 1724 varer