Wedi badeværelse.

Med den 100 % vandtætte vådrums- og byggeplade fra wedi, som ikke kan suge fugt, kan du renovere eller bygge på kortere tid end med de traditionelle løsninger. Wedi byggepladen isolerer og sikrer nemme arbejdsgange så du kan få et perfekt og færdigt projekt i første forsøg.

Brusebunde med indbygget fald - Hvis du vil have Bruse...

Wedi badeværelse.

Med den 100 % vandtætte vådrums- og byggeplade fra wedi, som ikke kan suge fugt, kan du renovere eller bygge på kortere tid end med de traditionelle løsninger. Wedi byggepladen isolerer og sikrer nemme arbejdsgange så du kan få et perfekt og færdigt projekt i første forsøg.

Brusebunde med indbygget fald - Hvis du vil have Brusebunde med indbygget fald, bør du vælge wedi.

Solide fundamenter til solide formål
Funktionalitet og sikkerhed spiller en afgørende rolle i badeværelset og især når vi taler brusebunde me indbygget fald. Det er derfor, at håndværkere i flere årtier har sat deres lid til wedis unikke kvalitet. På grund af vores mange innovative løsninger, og det at vores produkter stort set opfylder ethvert behov, er wedi den foretrukne leverandør til renovering og nybyggede brusebadsløsninger. 

Her er de fleste løsninger repræsenteret så du kan lave dit individuelle badeværelse/vådrum

Mere

Wedi Badeværelse 

Underkategorier

Til det traditionelle afløb tilbyder wedi Fundo Primo gulvelementer i mange forskellige størrelser. Uanset om de skal være kvadratiske eller rektangulære, placeres midt i rummet eller i et hjørne, så byder de på den rigtige løsning til ethvert areal. Gulvelementet kommer med indbygget fald.

Fundo Primo findes i 4 varianter, som alle findes i forskellige størrelser:

Gulvelement med indbygget fald til afløb med elegant linjeafløb. Dette gulvelement imponerer først og fremmest på grund af sit elegante linjeafløb. Den er placeret i siden på alle Riolito-modeller. Det nødvendige, nøjagtige fald er allerede indbygget i alle gulvelementer. Udmærker sig ved nem og hurtig installation samt høj systemsikkerhed og dermed ingen risiko ved montering.

Fundo Riolito Gulvelementet findes i 2 varianter, som findes i mange forskellige størrelser:

Plano Linea er det fladeste komplette system i bruseområder med fald til linjeafløb. Med den indbyggede afløbsteknik måler systemet kun 70 mm og er særligt fordelagtigt i forbindelse med renovationer i badeværelset. Afløbet, som er placeret meget tæt ind mod væggen med enten kort eller lang rende. Med Plano Linea får du et komplet system med indbygget afløbsteknik og et linjeafløb, som er særdeles tæt på væggen.

Fundo Plano Linea gulvelementet findes i 2 varianter i mange forskellige størrelser:

Fundo Ligno gulvelement er specialdesignet til trækonstruktioner. Med sin tykkelse på blot 20 mm og lave vægt er den markedets tyndeste gulvelement med indbygget fald.

Fundo Ligno gulvelementet findes i 3 varianter, som alle findes i forskellige størrelser:

Discreto er et attraktivt vægafløb med alle fordelene fra det klassiske gulvafløb. Designet er tidsløst og skaber  helt nye anvendelsesmuligheder. Discreto er simpel at montere og fremstår yderst elegant og fik i 2013 Plus X Award Prisen for årets bedste produkt grundet sine unikke egenskaber og udsendene.

Passer til Fundo Riolito gulvelementer

Med Riolito Neo afløb er det nu muligt at komme helt tæt til væg og stadig bruge storformat fliser.

Vælg den størrelse du ønsker, derefter kan der være forskellige rendelængder.

Hvis det ønskede brusebad skal placeres i et hjørne – enten efter ønske eller fordi det er nødvendigt – og stadig følge runde linjer i udformningen, anvendes wedi Fundo Borgo gulvelementer. Her er design og funktionalitet forenet i ét produkt.

Findes i 2 størrelser:

Hvis der er tilstrækkelig plads, kan wedi Fundo Nautilo blive badeværelsets absolutte højdepunkt. Den fra naturen hentede snegle form udgør ikke blot et element i gulvniveau, men er også et enestående brusebad kombineret med de tilhørende vægelementer.

Højde 200 cm. Kan forhøjes yderligere med 50 cm via tilkøb af højdeelement

Hurtigt og let underkonstruktionssystem med Fundo Primo Easy Set.

Med Fundo Primo Easy Set kan brusebade i gulvniveau i wedi Fundo-serien hurtigt og let monteres i passende højde. Bekostelig opfyldning med mørtel og cement er ikke nødvendig. Den samlede højde af Fundo Primo Easy Set er 14 cm.

Forskellige størrelser. Leveres som moduler.

De runde gulvelementer med navnet wedi Fundo Trollo er et eksempel på, hvordan man føler sig helt igennem godt tilpas. Med denne form bliver et normalt brusebad til en oase af oplevelser, og med en diameter på kun ca. 1 m er der tilstrækkelig plads, også i små badeværelser.

 Fundo Trollo gulvelementet er ca. 0,80 m2. Forskellige varianter:

Med wedi Mensolo vinkelelementer udføres afdækninger af rør hurtigt og nemt. Udover dette kan der skabes reolsystemer til opbevaring på badeværelset.

Vælg mellem Vinkelelementet eller U-profilen:

Hurtig og nem montering af væghængt toilet.
wedi I-Board er et monteringselement, der er klart til beklædning af WC-installationer. Pladens bredde er 120 cm, hvilket gør det let at tilpasse til næsten alle individuelle behov. I pladen er der forboret huller til vandtilkobling og afløbet samt til de 2 gevindstænger, der holder kummen. Trods den lave vægt er det ekstremt stabilt og tåler hård belastning. Efter monteringen er der muligheder for vandskuring/filsning samt montage af fliser.

Diverse afløb tilpasset de forskellige Wedi elementer.

Afløbsafdækninger til Wedi Afløb systemer