MENU
logo
icon-search
Forside/Bad & toilet/Toiletter/Toiletsæder

Toiletsæder

Et toiletbræt også kendt som et toiletsæde er med til og præge den personlige stil på badeværelset. Der findes et stort udvalg af toiletbrætter i mange materialer, designs, farver og med sjove motiver, det er kun fantasien der sætter grænser. Du finder toiletsæder til enhve...

Toiletsæder

Et toiletbræt også kendt som et toiletsæde er med til og præge den personlige stil på badeværelset. Der findes et stort udvalg af toiletbrætter i mange materialer, designs, farver og med sjove motiver, det er kun fantasien der sætter grænser. Du finder toiletsæder til enhver stil, hvis man er til de stilrene linjer, kan man f.eks. vælge et klassisk toiletbræt i tidløse farver såsom hvid eller sort. Er man til lidt mere sjov og ballade kan man vælge et toiletbræt i farve eller med motiver. Man kan hurtigt og nemt udskifte sit toiletbræt og det er derfor ikke et risikabelt foretagen at vælge et toiletsæde som skiller sig ud. Herover finder du et stort udvalg ag toiletsæder til uhørt lave priser.

Et toiletsæde skal være mere end bare funktionelt og andre fordele end sanitet kan være i fokus, når man skal vælge et toiletbræt. Toilettets udtryk starter ofte toiletsædets farve og materialer. Toiletsæder i keramik, træ eller plast og sorte eller brune designerbræt kan både være smukke og se eksklusive ud, hvilket er med til at sætte et personligt præg på indretningen af badeværelset.

Står du og mangler inspiration til et nyt toiletsæde, så tag et kig i vores udvalg, her gemmer der sig en lang perlerække af toiletsæder til indretningen fra de kendte mærker såsom Geberit, Duravit, Ifö, Gustavsberg, Catalano, Cassøe og meget mere. Lige meget om du er til den minimalistiske, romantiske eller moderne stil, er finder du et toiletsæde som passer til din stil. Alle toiletsæderne er nemme at montere.

Toiletsæder med soft close funktionen har en dæmpet lukning, det vil sige at sædet lukker langsomt og lydløst ned på kummen ved hjælpe af nogle særlige beslag, der reducerer hastigheden, så toiletsæder lukkes stille og roligt i. Den primære fordel ved soft close funktionen, er at dit bræt ikke smadrer, da det nedsætter hastigheden hvorved det rammer selve toiletskålen.

Hvis du er på udkig efter et toiletsæde der er nemt at vedligeholde og gøre rent, så er toiletsædet med lift off funktionen den perfekte løsning til dig. Lift off funktionen sikrer, at du nemt og hurtigt kan tage brættet af når du laver hovedrengøring på toilettet, så di kan rengøre hele toiletbrættet og kummen uden problemer og få et skinnende og smukt toilet, der er så godt som nyt, helt uden brug af værktøj. Efter du har afmonteret og rengjort toilettet, kan du selvfølgelig nemt og hurtigt montere toiletsædet på toiletskålen igen.

Det nyeste indenfor lift off teknologien er den smarte quick release funktionen, som også kaldes for click-off. Denne funktion går at du nemt og hurtigt kan af- og påmontere toiletsædet ved blot at klikke på knapperne på siden af det.

Står du også og mangler et nyt toilet, så finder du et stort udvalg inde på vores webshop under kategorien toiletter.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder