MENU
logo
icon-search
Forside/Bad & toilet/Håndvasken/Håndvaske

Håndvaske

Står du og mangler en håndvaske til dit badeværelse eller gæstetoilet, finder du den helt sikkert her på VVSPlaneten. Her er håndvaske til ethvert behov, både i form, størrelser, og materialer. Vaskene i porcelæn er nok den mest udbredte i Danmark. Porcelæn består af de nat...

Håndvaske

Står du og mangler en håndvaske til dit badeværelse eller gæstetoilet, finder du den helt sikkert her på VVSPlaneten. Her er håndvaske til ethvert behov, både i form, størrelser, og materialer. Vaskene i porcelæn er nok den mest udbredte i Danmark. Porcelæn består af de naturlige råmaterialer som ler, kaolin, kvarts og mineraler. Glasuren indeholder kvarts, kridt, mineraler og mineralsten. Den ekstreme høje temperaturresistens tillader en brændetemperatur på op til ca. 1280 grader. Dette giver en meget høj hårdhed, og en glat overflade som er slid og ridsefast, og dermed nem at rengøre. Ønskes en endnu mere rengørings venlig overflade, har næsten alle producenterne en ekstra overflade beskyttelse der påføres og gives en ekstra brænding, dette kalder de f.eks. WonderGliss, Keratect, CeramicPlus. Producenten GSI leveres som standard med både en antibakteriel og rengørings venlig glasur som de kalder Extraglaze. Dette betyder at kalk og skidt har svært ved at sætte sig fast, og man får en lettere rengøring. Den antibakterielle funktion dræber bakterier aktivt, så efter 24 timer er 99% neutraliseret. Ønsker man ikke porcelæns vaske findes der flere andre muligheder. Det kan f.eks. være i glas, solid surface, marmor, glaseret stål og Acovi komposit, som er et porefrit materiale der er let at rengøre.

Håndvaskene findes i mange forskellige former og størrelser. Her findes alt fra det helt klassisk og tidløse til det mere moderne og stilrene. Her findes enkel vaske til montering på væg, ved hjælp af enten bolte eller bæringer. De produceres i mange forskellige former, både med bløde og afrunde kanter og firkantede med lige og rene linjer. De findes både til små toiletter og større badeværelser og med enten en eller to vaske. Er det meget begrænset med pladsen, kan der købes hjørne vaske, elle en lille vask med armaturet i siden, der gør de fylder minimalt i rummet. Hospitalsvaskene har god plads under vasken. Stort bassin til hjælp for dig, der skal have hjælp til at blive vasket. Solide kanter, som giver god støtte til arme og hænder. Vil man ikke have vasken monteret på væggen, kan man vælge en vask til bordmontering. Bowler vasken kommer i mange former som runde, ovale eller firkantede, og materialer som porcelæn eller glas i et utal af farver, størrelser om med eller uden hanehul og overløb. De kan kombineres med bordplader i forskellige materialer som træ, glas eller natur sten. Der er også mulighed for en nedfældningsvask, der lægges i ned i en bordplade, eller delvis nedfældning, hvor det kun er noget af vaske der er under bordpladen, de findes i både porcelæn og glaseret stål og i flere former og størrelser. Ønskes vasken i plan med bordpladen, skal man have en underlimningsvask, dette gør at bordpladen ikke skal sænkes i højden da den er plan med bordpladen. Endnu en mulighed er en vask der placeres på et skab. De findes i forskellige størrelser både i dyben og længden, vaskehul faconer og materialer som porcelæn, marmor, komposit og solid surface. De skal passe med skabet både i dybden og i længden, så det er vigtigt at skab og vask er fra samme producent. De findes med 2 vask eller med 1 vask, så her er både til det stor og lille badrum. Udformningerne kan være med runde vaskehuller, firkantede vaskehuller, forskellige dybder på vasken, med afsætning plads omkring vasken. Det kan være både bag vaskehullerne, på siderne eller hvor vasken placere i den ene side, og derved får man meget bordplade på modsatte side. De forskellige skabe der passer til vaskeborpladerne findes i utrolig mange farver, materialer og størrelser, med låger eller skuffer, det er kun fantasien der sætter grænser.

De mange producenter gør du altid kan vælge en håndvask som både er funktionel og passer til din stil. VVSplaneten forhandler udelukkende vaske, som er både smukke at se på og fremstillet i slidstærke og rengøringsvenlige materialer. Alape fremstiller deres vaske i glaseret stål og er til nedfældning i bordplade. Copenhagen Bath er fremstillet i Acovi komposit, der har en porefri overflade, som består af en blanding af naturlige mineraler og akryl. Kompositten bliver støbt eller limet til den endelige form. Dette giver en enestående holdbarhed. Der kan repareres hvis man er uheldig at ridse eller slå et stykke af. Deres skabe er også produceret i Acovi komposit, og derfor kan både deres skabe, og vaske tåle vand, dvs. de må monteres hvor de kan få vandsprøjt. Catalano, Duravit, Geberit, GSI, Gustavsberg, Ifø, Laufen, Sanibell og Villeroy og Boch, producerer i det populære porcelæn i farverne hvid og sort, og som er supernem at rengøre og vedligeholde. Cassøe har både vaske i porcelæn og glas, glasvaskene findes i farverne sølv, guld, klar og ætset glas.

Til de mange typer vaske, findes der forskelligt tilbehør som vandhaner, bundventiler og afløb/vandlåse. De mange vaske er enten uden eller med overløb, som er det hul der sidder i vasken, så hvis man lukker bundventilen, vandet ikke løber over. Får man en vask uden overløb, må man ikke kunne lukke bundventilen og der skal vælges en bundventil der ikke kan lukkes. Er den med overløb kan alle bundventiler bruges både de med løft op og de med push up. Håndvaskarmatur kan vælges så det passer i stilen med vasken, både i farve og model. Det er standardhul i vasken som er ø35mm, så alle armatur passer til. Er det en vask uden hanehul man har valgt, skal der monteres et armatur i væggen eller et bowlerarmatur hvis det er en vask der står på en bordplade. Ønskes der en vask med 2 eller 3 hanehuller, findes det også, kontakt evt. vores kundeservice. Vælger man en frithængende vask har man mulighed for at vælge en vandlås der matcher vandhanen i farven og design. De findes fra de forskellige producenter, der også fremstiller håndvaskarmaturet.  

Kan man lide design, har flere af producenterne samarbejde med kendte designer som f.eks. Phillippe Strack, Knud Holsher, Peter Wirz, Bertrand Lejoly og flere. Udover de kendte designer, har de alle eget design center, hvor de hele tiden udvikler nyheder og mere bæredygtige produkter.

Har du spørgsmål til håndvaske, kan du kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

E-mærket webshop siden 2016

4.3 af 5.0 stjerner på Trustpilot

Danskejet med over 50.000 kunder